Over ons en onze vloot!


Mark Wessels is geboren en getogen Zwollenaar en de trotse eigenaar en oprichter van Rondvaart Zwolle. Samen met zijn schippers en andere collega's verzorgt hij al ruim 10 jaar rondvaarten in de Zwolse grachten. Zelf vaart hij nog regelmatig BBQ vaarten omdat hij het gezellig vindt en graag uit eerste hand van zijn gasten hoort hoe zij denken over de rondvaart. Op die manier kan hij zijn producten verder verbeteren. Zo heeft hij in 2018 zijn vloot uitgebreid met 10 fluisterbootjes zodat zijn gasten zelfstandig met maximaal 7 personen per bootje de grachten kunnen ontdekken! Lees hier meer over onze vloot.

Heeft u suggesties voor een uitbreiding van ons assortiment, laat het gerust weten! Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met uw geboekte vaart dan horen wij dit ook graag en zullen we samen met u kijken naar een passende oplossing. Bent u wel heel tevreden? Dan zien wij graag uw referentie op Facebook, Tripadvisor en/of Google!

Meer foto's zien om een goede impressie te krijgen van de mogelijkheden? Like onze facebookpagina en bekijk de updates! Ook hebben wij enkele video's van onder anderen de PEC huldiging waarbij Rondvaart Zwolle hoofdsponsor was.


© Copyright 2018 Rondvaart Zwolle - All rights reserved.   |   Powered by TecTronics   |   Algemene voorwaarden   |   Vacatures   |   Privacy   |   Links