VlootZwerver 2.0

De Zwerver 2.0 is een geklonken tuindersvlet van 14.50m lang en 3m breed en biedt plaats aan ruim 50 personen. Aan beide zijden bevinden zich banken met kussens over een lengte van 8.50m. Er kan er aan boord gebarbecued en geborreld worden en bij regen kan het schip worden overdekt. Een goede geluidsinstallatie maakt uw feest op de bandenboot compleet! Dankzij de geringe hoogte en diepgang is het mogelijk zowel de Zwolse grachten alsmede het ondiepe Almelose kanaal te bevaren. Met 60 autobanden rondom, gevuld met geraniums, trekt de Zwerver gegarandeerd veel bekijks!

 

 


 Love you long time

De LYLT is een geheel gerenoveerde geklonken Kagenaar van 13m lang en 3m breed met ruimte voor 40 personen. Aan boord bevinden zich in de lengte van het schip comfortabele banken en er is een toilet aanwezig. Het schip is snel en wendbaar; in no-time vaart u van Zwolle centrum naar bijvoorbeeld Giethoorn of over het Zwarte water en het Ganzendiep naar Kampen of via de Vecht naar Ommen.

 

 

 

 

 


De derde helft

Voor grote groepen (100-180 personen) hebben wij het nieuwe partyschip De derde helft met een oppervlakte van ruim 100m2
ter beschikking. Standaard aanwezig aan boord is een toilet, een bar, een podium van 2x6m en 10 comfortabele banken van elk 2.70m. Het is mogelijk uw feest, in samenwerking met onze partners, geheel naar eigen wens in te richten. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld tenten, tafels, stoelen et cetera.